Love is our middle name

Four Roses is zoveel meer dan een merk, onze drijfveer is om vrouwen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken. De match van de juiste stof en een flatterende pasvorm zorgt voor een verrassend resultaat. Hoe vaak horen we niet bij het spiegelen aan het pashokje “wauw, dit had ik zelf nooit gekozen maar ik voel er me supergoed in”.  

Op mode staat geen leeftijd, hoe oud je bent is totaal onbelangrijk in de fashion. Om alcohol te drinken moet je oud genoeg zijn maar om goed gekleed te zijn, zijn er geen grenzen! 

Mijn hart maakt regelmatig een sprongetje als ik drie generaties helemaal tevreden onze winkel zie buitenwandelen met een shoppingbag. Het is vanuit die liefde dat we elk seizoen opnieuw starten aan onze collectie. 

Dat werd ook heel duidelijk bij het bezoekje van onze ambassadrice Ini Massez en haar 2 tienersdochters aan onze shop in Gent. 

Met moederdag in het vooruitzicht, vond ik het een ideaal moment om het resultaat van hun shopping met jullie te delen. Inspirerend om te zien hoe Pien en Jakoba een edgy twist aan onze collectie geven.

Op mode staat geen leeftijd

De meisjes waren onmiddellijk fan van de ribfluwelen outfit in grijsblauwe kleur. Door de elastiek in de taille en het wijdere been zit deze broek ultracomfortabel en dat is naast de coole look natuurlijk meegenomen. De jeans werd ook bijzonder gesmaakt, de hoge taille en lichte kwaliteit van jeans maken hem volledig summerproof!

Ini straalt in het kimonopak in lila, de vest zorgt voor een japanse vibe en deze trend zal ook volgende zomer nog te zien zijn. Zo eenvoudig maar zo schoon!

Ik herkende alvast onze slagzin in dit bijzonder trio. Feminine, spicy with an urban touch.

Bedankt ladies jullie zijn geweldig!

 

pictures by StudioNUNU