26 November is Caring Friday

26/11 is het Black Friday maar als Belgisch merk doen we hier niet aan mee. 

We don’t believe in fast money “

Reeds verschillende jaren staan we op de laatste vrijdag van November stil bij dingen die er echt toe doen. Geen massaverkoop aan onverantwoorde kortingen. Als duurzaam en transparant Belgisch merk past dit niet binnen onze filosofie. 

We maken van “Black Friday” – “Caring Friday”

Because we care ❤️

We zijn ons bewust van duurzaamheid, het milieu, de mentale gezondheid, maar bovenal zijn we bezorgd om de toekomst en daarom vinden we het essentieel de volgende generatie te steunen.

1 op 7 kinderen wordt in armoede geboren, voor 130.000 kinderen jaarlijks wordt de toekomst al een heel stuk moeilijker omdat ze in een gezin worden geboren dat leeft onder de armoedegrens. Kinderen liggen ons nauw aan het hart, zij zijn het kloppende hart van onze maatschappij. Elk kind heeft recht op een veilige en warme thuis zodat zij zich in de best mogelijke omstandigheden mogen ontwikkelen. 

Het volledige jaar door schenken we regelmatig stock aan lokale initiatieven. Op 26/11 doen we een extra inspanning en schenken we 10% van onze omzet in onze branstores & online aan het kinderarmoedefonds

We maken er op die manier een mooie vrijdag van ! 

kinderarmoedfonds.be